Hvem er vi

På vores top moderne, altid rene og velholdte værksted finder du til hverdag 2 ansigter

Thim:

Er en ”ung” og frisk fyr, som oprindeligt kommer fra Bording. Her har han op gennem årene gået på Bording skole og været kendt som en lille ballademager med krudt i røven. Den helt perfekte blanding af dette og benzin i blodet, startede for alvor i de unge teenage år, hvor der blev skruet flittigt i knallerter.

Thim kom i lære som automekaniker og i 2010 stod han med svendebrevet, samt en flot karakter i bogen. Thim er en alsidig medarbejder der tør at tage selv de store udfordringer op. Gennem hans læretid har han arbejdet med alle slags bilmærker og han stod det sidste års tid for driften af et større skadecenter i Ikast. Det har givet ham en utrolig stor indsigt i at reparere skader på alle slags biler. Derfor er han i dag også ansvarlig for skader, samt takseringer hos Bundgaards Biler.

Thomas:

Jeg selv har også en opvækst i Bording bag mig, hvor jeg gik på Bording skole til 6. klasse. Herefter flyttede jeg med min mor til Ikast, hvor jeg startede på Hyldgårdskolen.

Det var en praktikplads i 8. klasse hos Toyota i Ikast, der for alvor startede min karriere indenfor bilbrancen. Efter praktikken fik jeg job som fejedreng i 2 år og startede derefter i lære på Toyota.

Jeg blev udlært i 2008 og har siden da både arbejdet som sælger og afdelingsleder for klargøring i samme butik. Dette har givet mig et stort indblik i hele bilbranchen og det, at drive en forretning.

I 2010 tog jeg springet med at starte selvstændig op med bilsalg og reparationer af biler. Det er de sidste år gået slag i slag og er den dag i dag resultatet af Din Bilpartner/Bundgaards Biler i Bording.