Du har frihed til selv at vælge dit værksted. Din Bilpartner reparerer og servicerer din bil efter bilfabrikkens foreskrifter og anvender reservedele, der tilsvarer kvaliteten af bilens originale reservedele.

Dermed opfylder vi kravene i EU-reglementet (jævnfør ophævelse af EU Gruppefritagelsesforordningen)og du bevarer nyvognsgarantien på din bil.

Vi tror på, at en åben og direkte dialog er den bedste måde at få dig hurtigt videre på. Vi tydeliggør derfor altid vores services, priser eller i dette tilfælde vores brugtbilsgaranti, som giver dig:

  • Bevaret nyvognsgaranti inden for garantiperioden

Værkstedet har adgang til bilteknisk data. Vi har altid mulighed for at se hvad bilproducenterne kræver for, at bevare den oprindelige garanti på din bil. Dette inkluderer bl.a. brug af reservedele i kvalitet svarende til de originale.

  • Reparation og servicering efter EU forskrifter

Din Bilpartner opfylder alle krav i EU-reglementet ved, at udføre reparation og service efter bilfabrikkernes forskrifter og bruge reservedele tilsvarende kvaliteten af bilens originale reservedele.

  • Dokumentation for alt udført arbejde

Hver gang du har haft din bil til service stempler vi din servicebog, både i papirsform, men også på Digitalservicebog.dk og derudover udleverer en udspecificeret faktura.

  • 3 års tryghed med garanti på nye reservedele

Du får garanti på din brugte bil når du overlader reparation til os. Vi yder hele 3 års garanti på alle reservedele, der udskiftes ved reparation eller service.

Har du spørgsmål omkring garanti på bil så kan du altid kontakte os. Vores personale er altid klar til, at få dig og din bil hurtigt videre.